Nieuwsbericht

Belangrijk: Nieuwe apps Voetbal.nl en Wedstrijdzaken

Mail jouw mailadres naar anton.devent@planet.nl, geldt ook voor jeugdleden (EMMS-leden JCLE)!

Nieuwe app Voetbal.nl en de KNVB wedstrijdzaken app
Je hebt er wellicht al een en ander over gehoord, er komt een nieuwe Voetbal.nl app. De app die door ruim 1 miljoen voetballiefhebbers wordt gebruikt, waaronder een hoop leden van v.v. EMMS. In de nieuwe Voetbal.nl app kunnen naast wedstrijdprogramma’s, uitslagen en standen, ook allerlei leuke en nuttige clubnieuwtjes worden getoond. Dit maakt het voor leden en fans van onze vereniging allemaal een stuk leuker en gemakkelijker.

Zoals aangegeven, er komt een vernieuwde Voetbal.nl app. Maar daarnaast gaan voetbalverenigingen vanaf de start van het nieuwe seizoen ook nog eens gebruik maken van de KNVB Wedstrijdzaken app. Dit is dé app waarmee het wedstrijdformulier wordt vastgelegd en waarmee spelers zich kunnen legitimeren met een digitale spelerspas.
Voordat alle leden van onze vereniging goed van start kunnen met zowel de vernieuwde Voetbal.nl app als de KNVB Wedstrijdzaken app, is het belangrijk dat wij als vereniging een aantal zaken geregeld hebben. Welke voorbereidingen moeten wij treffen zodat we er zeker van zijn dat alle leden van v.v. EMMS met zowel de nieuwe Voetbal.nl als de KNVB Wedstrijdzaken app kunnen werken?

E-mailadressen vastleggen
Leden die in de Voetbal.nl of de KNVB Wedstrijdzaken app willen inloggen, moeten zich in de app registreren met een e-mailadres. Voor beide apps worden dezelfde inloggegevens en dus ook hetzelfde e-mailadres gebruikt. Het is belangrijk dat hiervoor het e-mailadres wordt gebruikt dat bekend is bij de vereniging, want alleen met dat e-mailadres herkent de app het lid. Zorg er daarom voor dat jouw mailadres bekend is bij Sportlink Club, waarmee jij ook gebruik wil maken van de Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app. Ontbreekt een e-mailadres bij een lid, dan kan die persoon niet inloggen in de app en dat willen wij uiteraard voorkomen.

Dus mail jouw mailadres naar het wedstrijdsecretariaat: anton.devent@planet.nl