Nieuwsbericht

Mooie tegenstander voor gemeentelijk vrouwenteam

In 2016 nam SVV ’56 het initiatief om een gemeentelijk vrouwenteam samen te stellen. Donderdagavond 1 juni komt het vrouwenteam voor de tweede keer in actie. Op sportpark ‘de Boekweit’ is het Nederlands Militair Vrouwenelftal de tegenstander. De aftrap in Dedemsvaart is om 19.30 uur en de toegang is gratis.

‘De organisatie vindt het geweldig dat SCD ’83 het initiatief van SVV ’56 een vervolg geeft en wij hopen dat ook de komende jaren een gemeentelijk vrouwenteam geformeerd kan worden die haar krachten kan meten met een aansprekende tegenstander. Vorig jaar was het Nederland Politie elftal de tegenstander. Dit jaar wordt de strijd aangegaan met het Militair Vrouwenelftal dat zich voorbereidt op een vierlandentoernooi in het Duitse Warendorf, waaraan ook Ierland, Griekenland en Duitsland deelnemen’, vertelt coördinator Marjolein Evers

Selectie
De trainers Henk Klokkers (Hardenberg ’85 Vrouwen 1) en Dennis Olthof (De Weide Vrouwen 1) hebben in overleg met de clubtrainers de selectie samengesteld. Alle gemeentelijke verenigingen zijn vertegenwoordigd. Daarnaast is de selectie aangevuld met speelsters die binding hebben met de gemeente Hardenberg, maar buiten de gemeente voetballen. In verband met de nacompetitie is de selectie onder voorbehoud.
Geselecteerd zijn: Aris Reiling (EMMS/Lutten), Richelle Boessenkool (De Weide), Anouk Borgman (FC Twente), Sylvana Jangbahadoer (De Weide), Lisa Houtman (Hardenberg ’85), Sanne Weultjes (ST SVV ’56/Kloosterhaar), Shakira van der Zon (Bergentheim), Eline Bakker (CVV Oranje Nassau), Marushka van Olst (Gramsbergen), Iris Braker (HZVV), Cheyenne van den Goorbergh (FC Twente), Kirsten Veenman (HHC Hardenberg), Tanja Hamhuis (JVC Dedemsvaart), Sanne Veltman (Avereest), Dagmar Bakhuis (Mariënberg) & An Spijker (Bruchterveld).

Het tenue van de regioselectie is beschikbaar gesteld door Prins Sport, Hawe tweewielers en Delta Personeelsdiensten.

 

Gemeentelijk vrouwenteam 2016