Nieuwsbericht

Feestelijke rondrit na behalen kampioenschap JCLE JO9-3G

Met een feestelijke rondrit door Lutten, Slagharen en Schuinesloot werd zaterdag 13 mei het kampioenschap van JCLE-JO9-3G gevierd. De laatste en tevens het kampioenschapsduel uit tegen HHC Hardenberg werd op magistrale wijze gewonnen met een monsterzege van maar liefst 13-0.

Het team van Erik Schlepers en Arnold Giethoorn won alle wedstrijden. Met 89 doelpunten voor en 14 tegen uit elf wedstrijden werd het talententeam uit Lutten en Slagharen ongeslagen kampioen. Het kampioenschap werd uitbundig gevierd in het clubhuis De Counter, een fotosessie op het hoofdveld in kampioenshirts aangeboden door Service Totaal uit Schuinesloot en Supportersvereniging EMMS en ouders. Hierna werden de bekers uitgereikt die beschikbaar werden gesteld door JCLE.

Na alle kampioenschapsfestiviteiten klommen de kampioenen met hun beide trainers op de platte wagen voor een feestelijke rondgang. Het behaalde kampioenschapfeest werd afgesloten met een patatsessie en ranja in het gezelligste restaurant van de gemeente Hardenberg ‘Haverkort Eten & Drinken’, in Schuinesloot.

Foto’s: Gerrit Brokelman