Nieuwsbericht

Grand Cafe De Kamer verlengt sponsoring

v.v. EMMS heeft het sponsorcontract met Grand Café De Kamer verlengd. Door eigenaar Harry Arkes werd een nieuwe overeenkomst getekend. Grand Café De Kamer is gevestigd op de hoek van de Herenstraat en de Coevorderweg te Slagharen. Sinds een aantal jaren exploiteren Harry en zijn vrouw Jolanda het restaurant.

Eten bij De Kamer is een ware belevenis. Chef-kok Alwin Leemhuis weet de lekkerste gerechten op tafel te toveren, het liefst met producten uit de vrije natuur van de omgeving. Onlangs nog sleepte De Kamer een landelijke prijs in de wacht, als erkenning voor het gebruik van wildpluk-ingrediënten. Ook de ambiance van De Kamer is prima in orde: Gasten kunnen zich laten verrassen tijdens de lunch of het diner, maar kunnen zomers ook heerlijk vertoeven op het mooie terras. Voor bruiloften, recepties en partijen beschikt Grandcafé De Kamer over een mooie grote zaal.

Harry Arkes en Alwin Leemhuis zijn beiden betrokken v.v. EMMS supporters. De thuiswedstrijden worden regelmatig bezocht.

Het bestuur van v.v. EMMS is zeer tevreden met het behoud van Grand Café De Kamer als sponsor van v.v. EMMS. Gerekend wordt op een positieve voortzetting van de samenwerking!

Alwin Leemhuis en Harry Arkes ondertekenen het contract namens De Kamer